Aanbod

Persoonlijke ontwikkeling
Loop je vast in je werk? Of in je relatie? Dat heeft impact toch?! Persoonlijke groei en ontwikkeling lijkt een containerbegrip te zijn geworden. Maar uiteindelijk gaat het altijd om jezelf.

Laat mij een stukje meelopen met je. In een coachtraject begeleid ik jou je vinger op de zere plek te leggen en vervolgens je doelen helder te stellen. En dan ze natuurlijk resultaatgericht aan te pakken.

Coaching voor professionals
Je hebt een goede baan of mooie zaak. En je sociaal leven floreert. En toch twijfel je of je wel echt doet waar je hart ligt. Doe ik nu wel het werk waar ik gelukkig van word? Als je dat wilt onderzoeken, dan begeleid ik je graag!

Training en workshops
Je bent leidinggevende en mag je team meenemen in nieuwe ontwikkelingen in het bedrijf. En je merkt dat het lastig is om je medewerkers mee te krijgen. Hoe zit het eigenlijk met je overtuigingskracht? En hoe breng je al die nieuwe dingen op een heldere manier bij je medewerkers? Een training persoonlijke presentatie, optimaal gebruik maken van je stem en je lijf in je communicatie. Dat maakt verschil!
Kijk hier voor een overzicht van mijn trainingen en workshops.

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over een coachtraject? Neem dan contact met mij op.