Coaching voor professionals

Je hebt een goede baan of mooie zaak. En je sociaal leven floreert.

En toch twijfel je of je wel echt doet waar je hart ligt.

‘Doe ik nu wel het werk waar ik gelukkig van word?’

Hoe zou het voor je zijn om hier wat meer klaarheid in te krijgen? Om eens te onderzoeken waar je op vastloopt en waar je ontevredenheid nu eigenlijk zit. En om hier stappen in te zetten en je eigen twijfel weg te nemen. Weer vooruit te gaan op jouw pad. Als je dat wilt onderzoeken, dan begeleid ik je graag!

Waarom kiezen voor (loopbaan)coaching voor professionals?

Als professional wil je het beste uit jezelf halen en voldoening vinden in je werk. Maar soms vraag je jezelf af of je wel de juiste richting op gaat. Herken je dat?

Dan is het mogelijk tijd voor een coachtraject. Tijdens zo’n traject inspireer en motiveer ik je en krijg je de ruimte om je gedachten te ordenen en diepgaand inzicht te verkrijgen in je professionele behoeften en verlangens. Daarbij ondersteun ik je en daag je uit om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Samen ontwikkelen we een actieplan om jouw doelen te bereiken en je carrière opnieuw vorm te geven.

Pakket op maat

Coaching, training, een DISC en/of Drijfverenanalyse, allemaal manieren om jou uit te dagen en je te helpen je gedachten te ordenen. We maken samen een pakket op maat waarmee we aan de slag gaan. En daarmee kun jij weer verder.

 

Benieuwd hoe (loopbaan)coaching voor professionals jou kan helpen? Neem vandaag nog contact met me op en plan een kennismakingsgesprek in (mail@ellenjongeneel.nl)