Doe je nog wel waar je blij van wordt?

Je hebt een goede baan, maar je voelt je niet meer gelukkig. Je mist de passie en de energie die je vroeger had. Je vraagt je af of je nog wel op de juiste plek zit. Is het misschien tijd voor een volgende stap?

Verandering

Als professional verlies je je nog wel eens in de waan van de dag en heb je nauwelijks de tijd om hier eens over na te denken. En in een vakantie valt ineens de vermoeidheid als een zware deken over je heen. Het moet anders, zoveel weet je wel. Het is tijd voor die volgende stap. Maar hoe dan? Een andere baan? Intern of buiten de deur? Een stap omhoog of juist de verdieping zoeken in je vakgebied?

Allemaal vragen die maken dat je een beetje vastloopt in je hoofd. Er zijn zoveel mogelijkheden! Hoe te beginnen?

Drijfveren

Heb je eigenlijk helder wat jou drijft om elke dag weer te doen wat je doet? Gaat het bij jou om creativiteit en innovatie in je werk of is het erkenning en succes. Wat zijn jouw drijfveren en passen die (nog) bij je werk?

Drijfveren zijn jouw ‘waarom’ (je why), de interne flow die je aanzet tot actie. Ze sijpelen door in je gedrag en de keuzes die je maakt en bepalen wat jij belangrijk vindt in je werk en in je leven. Ze geven aan waar je energie van krijgt of juist op leegloopt en wat jou inspireert of frustreert. Nuttig dus om daar meer inzicht in te krijgen.

Drijfverenanalyse

Met een Drijfverenanalyse krijg je dat inzicht. Wil je hier meer over weten, lees dan hier verder. Ik nodig je van harte uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *