Keuzes maken in je loopbaan

Had je jezelf voorgenomen om dit jaar een nieuwe baan te vinden, maar heb je nog geen sollicitatie de deur uit gedaan? Wees gerust, je bent niet de enige. Statistieken tonen aan dat ruim 80% van de mensen met goede voornemens afhaakt, vaak al eerder dan half maart 😉. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jij bij die 20% hoort die wél slaagt?

Dieper kijken naar je loopbaan

Het is tijd om een laagje dieper te gaan. Waarom ben je er nog niet aan toegekomen? Is het te druk, teveel spanning, te dit, te dat, of misschien iets anders? Wat ligt er onder deze excuses? Vind je het spannend om een volgende stap in je loopbaan te zetten? Of zijn er andere obstakels die je tegenhouden? Heb je bijvoorbeeld wel eens onderzocht of wàt je doet nog wel in overeenstemming is met waarom je dat doet?

Het belang van loopbaancoaching

Ik help je graag bij het maken van keuzes met betrekking tot je carrière. In een coachtraject gaan we samen jouw vraagstuk verkennen en brengen we in kaart wat jou drijft en motiveert in je werk. Loopbaancoaching kan je helpen om obstakels te overwinnen, je doelen te bereiken en je carrière in de juiste richting te sturen.

Hoe zit dat bij jou? Laat het me weten hieronder of stuur me een bericht. Laten we samen verkennen hoe we aan de slag kunnen gaan met jouw carrière-vraagstuk. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend!

0 reacties