Over Ellen

Professioneel

Als gediplomeerd bewustzijnscoach en studerend voor NLP-coach gebruik ik vele technieken en methodieken waarbij steeds het hier en nu – met beide benen op de grond – centraal staat. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van Beroepscoaches, NOBCO en de Stichting Stiefacademie Nederland (check Gelderland).

Ervaringsdeskundig in de dynamiek en complexiteit van samengestelde gezinnen combineer ik mijn ervaring op dat gebied met alle kennis en kunde als coach. Een compleet pakket waarmee ik inmiddels al diverse mensen een tijdje heb mogen begeleiden.

“Later wordt alles anders, want dan word ik wat ik eigenlijk steeds al was!”

En zo geschiedde…
Heel veel eerder was het nog niet “later”. Ik moest eerst nog leven en leren en 50+ worden. Alles wat ik in de eerste helft van mijn leven heb meegemaakt, was nodig om de stap te kunnen zetten: stoppen met mijn bedrijf en starten met wat nieuws. Een belangrijke stap die startte met een studie-sabbatical waarin ik mijn kennis op het gebied van (Zijns)coaching, (gezondheids-)psychologie en HR heb bijgespijkerd. Inmiddels heb ik mijzelf opnieuw uitgevonden, onder andere als ondernemer, en heb mijn derde bedrijf vormgegeven als coach persoonlijke ontwikkeling en stiefmoedercoach.

In mijn coachingpraktijk zet ik naast mijn kennis en expertise als ondernemer mijn jarenlange ervaring in als HR professional, projectcoördinator, sparringpartner, stiefmoeder, student, zangeres, maar ook als faaldeskundige en stommiteitenprofessional. Zo maar een greep uit het brede spectrum aan levenservaring op basis waarvan ik jou handvatten, tips en adviezen bied waarmee je weer verder kunt.

Meer over mijn levens- en werkervaring lees je hier