Over mij

Leuk dat je meer wilt weten over mij!

Mijn naam is Ellen Jongeneel, ik ben 56 jaar, woon in Didam en ben in mijn vrije tijd veel bezig met mijn grote hobby: zingen. Daarover zometeen meer. Opgegroeid in het westen van het land ben ik na een aantal omzwervingen beland in het oosten. Samen met man, zijn twee kinderen en een schare kippen woon ik met veel plezier in het buitengebied van Didam.

Klein stukje historie en achtergrond

Vanaf 2004 ben ik zelfstandig ondernemer en heb inmiddels al 3 keer een switch gemaakt in bedrijfsactiviteiten. De laatste jaren werkte ik in het HR-vakgebied. Begeleiding van fusies en reorganisaties en daarbij het helpen en faciliteren van de mensen die van de oude organisatie naar de nieuwe organisatie gingen, was mijn dagelijkse werkveld. Coaching en begeleiding is dan ook al vele jaren voor mij een vertrouwde tak van sport. Mij uiteindelijk meer gaan richten op dat deel van het werk, de coaching en begeleiding, en de projectleiding en -coördinatie loslaten, was dan ook een logische stap.

Training & coaching

Inmiddels heb ik mij naast het coachen ook verder bekwaamd in het geven van trainingen. Zoals je op deze pagina kunt lezen, geef ik verschillende trainingen allemaal op het brede gebied van persoonlijke ontwikkeling, zowel zakelijk als privé. Want je neemt immers overal jezelf mee naartoe!

Inlevingsvermogen

Ik merk dat mijn jarenlange ervaring in organisaties mij veel kennis en inzicht heeft gegeven in de zakelijke kant. Hierdoor kan ik mij snel inleven in allerhande situaties. Tevens heb ik gedurende al die jaren veel gewerkt met mensen in veranderende omstandigheden. De zachte en harde kant van het werkveld heb ik dan ook in vele vormen ervaren.

En dan de muziek

Muziek is mijn hele leven al mijn grote passie. Mijn muzieksmaak is uiteenlopend, van jazz tot 80ties-krakers en 70-ties rock, ik kan er helemaal in op gaan. En als ik dan ook nog eens muziek kan maken als zangeres, dat is voor mij helemaal het ultieme. En dat doe ik dan ook. Met mijn twee zangzussen vormen wij samen het Trio ZUSSS en zingen (close harmony) een keur aan liedjes in het Nederlands, Engels en soms zelfs in het Frans.

Verbinding

Ik ben onderzoekend, positief stimulerend en resultaatgericht. Maar wel met de nodige humor. Een combinatie waarmee ik mijn cliënten help (zowel in werk als privé) bij het verbinding maken met jezelf. Want…, je neemt jezelf overal mee naartoe!

Missie

Het is mijn missie jou te laten leven vanuit je hart, vanuit jouw innerlijke kracht. De stem van je hart is krachtig en mag gehoord worden. Deze missie leef ik na in mijn coaching door anderen bewust te maken van hun authentieke zelf, hun eigenheid als het ware.

Visie

Mijn visie is dat je bewust worden van je eigen drijfveren en innerlijke kracht, je alle mogelijkheden in handen geeft om je persoonlijke en professionele doelen te halen. Door jou te begeleiden in deze bewustwording en een laagje dieper te gaan, zie jij jezelf in al jouw eigenheid en authenticiteit. Leven vanuit je hart, dat is wat ik iedereen gun.

Kernwaarden

Mijn missie en visie komen voort uit mijn kernwaarden die ik in mijn coaching en training steeds centraal stel:

  • Balans
  • Authenticiteit
  • Verbinding
  • Veiligheid
  • Resultaat
  • Humor en plezier