Pauzeknop

Hollend doe je je boodschappen in de supermarkt. Je rijdt naar huis en foetert op de auto voor je die maar niet opschiet. Je voelt de stress door je lijf heen gieren. Waar is die relaxte modus gebleven waar iedereen je vroeger om benijdde. Je hebt het druk met je werk en je gezin. Vele ballen die in de lucht moeten blijven. En de laatste tijd voelen die ballen zo zwaar. Wanneer is je dynamisch en energiek voelen verandert in je als zodanig voordoen.

Herken je dit?

Voel je de balans wegglippen of is-ie al weggeglipt. Het lijkt soms alsof je positieve kanten die recentelijk nog je grote kracht waren zich nu ineens tegen je lijken te keren. Daadkracht en wilskracht zijn mooie eigenschappen maar worden ineens je grootste valkuil als je eigen balans in het geding is. Hetzelfde met doorzettingsvermogen. Dit heb je in je leven misschien vaak nodig gehad, maar is op het moment dat je voelt dat je grens is bereikt niet handig.

Tijd voor een pauze

Door even afstand te nemen van je dagelijkse ratrace kun je deze eens even wat nader beschouwen. Doe je nog wel wat je leuk vindt? Past die ratrace eigenlijk nog wel bij jou? Een pauzemoment kan helder maken wat troebel is geworden, ondergesneeuwd is geraakt. Even resumeren en reflecteren maakt dat je weer weet waar je staat. En wil je dat wat nader onderzoeken, haak mij aan als je personal coach. In een persoonlijk ontwikkelingstraject kijken we samen waar jouw hart voor klopt.

Mijn ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om eens de tijd te nemen voor jezelf. Terugkijkend op mijn 15 jaar zelfstandigheid in de fusie-business en de ervaring die ik heb opgedaan in gemeenteland, rees bij mij het heldere besef dat ik mijzelf behoorlijk ontwikkeld had als ondernemer. Dat ik gewaardeerd werd voor het werk wat ik deed maar ook voor de manier waarop ik dat deed. Alle leermomenten uit mijn privéleven daarbij opgeteld resulteerde uiteindelijk in mijn carrière-switch.

En jij?

En hoe voelt dat voor jou? Neem je wel eens de tijd voor jezelf? Gun jezelf een pauze! Gun jezelf een personal coachingstraject waarmee jij helderheid creëert in je leven en weer de juiste keuzes kunt maken. Plan een kennismakingsgesprek in met mij!

Pauze