Reviews

Wat vinden anderen…

Anja

Dankbaar denk ik terug aan het coachtraject met Ellen. Zij heeft mij geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te vinden. Ik ben meer gaan staan als stiefmoeder en voel me meer thuis in mijn eigen huis.

Reviews van clienten

Klaas

“Ellen heeft mij enorm geïnspireerd met haar verhaal. Door haar ben ik mij veel bewuster geworden van mijn positie in het samengestelde gezin dat ik samen met mijn vriendin heb. Mijn kinderen zijn voor mijn vriendin helemaal niet zo vanzelfsprekend als ze voor mij zijn. Dat moest ik echt leren!”

Bernadette

Ik had al tijdje het onderhuidse gevoel totaal niet in balans te zijn. Ellen heeft mij gecoacht en laten nadenken waar dat nodig was. Wat wil je, wat past bij je? Iedere keer weer een verrassing wat er ter sprake kwam, maar het heeft mij goed gedaan. Ellen is een fijn mens en kan je goed de spiegel voor houden!

Martin

Waarom een coach traject ingaan als je privéleven op orde lijkt te zijn en het ondernemen mij goed af gaat? Overwinningen en successen zijn behaald toch?! Toch voelde het van binnen niet goed en was er ruimte voor verbetering en tijd om inzichten te verkrijgen. Ellen is helder, duidelijk en open in haar inzichten in jou als mens. Weet patronen, schaduwen en vaste gewoontes scherp te krijgen en leert je jezelf de juiste vragen te stellen in wat en waarom je iets doet. Regelmatig weet ze bij mij de kern te raken. Een kostbaar moment van emotie en inzicht in de reis naar binnen in jezelf.

Gelske

“Ellen heeft mij bewust gemaakt van mijn belemmerende patronen. Ze weet de juiste vragen te stellen waarmee ze op soms subtiele wijze haarfijn tot de kern van de kwestie komt. Ik heb de coaching van Ellen als heel fijn ervaren!”

Bas

“Ellen is een prettig persoon waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ze werkt geen vast patroon af maar kijkt naar wat het beste bij je past. Ze heeft mij in een personal coachingtraject laten nadenken over situaties hetgeen echt werkte bij mij!”

Roel

“Coaching van Ellen heeft mij veel gebracht voor mijn persoonlijke groei. Omdenken bijvoorbeeld. Eigenschappen die ik van mijzelf als negatief ervaar, hebben ook positieve kanten! Mijn levensdroom realiseren heeft meer kans van slagen als ik zorg dat er draagvlak is in mijn sociale omgeving. Delen van mijn beweegredenen dus.”

Mark

“Het reflecterend vermogen van Ellen is voor mij persoonlijk zeer inspirerend. Ze is in staat om dingen gemakkelijk inzichtelijk te maken zonder daar gewicht aan te hangen. Dit draagt bij aan de open sfeer tijdens de sessie en stelt zo een cliënt erg op zijn gemak. Ellen is op een zeer comfortabele en toegankelijke manier doortastend waardoor er veel uit de sessies (en een kort traject) is te halen!”