Reviews

Zo’n sluimerend gevoel van onbehagen was voor mij de reden om een coachtraject in te gaan bij Ellen. Mijn leven verliep eigenlijk best crescendo maar er knaagde iets, een gevoel van onbehagen. In het traject bij Ellen was er ruimte om dit – zoals zij dit zelf noemt – te onderzoeken. Ellen is duidelijk, soms confronterend maar altijd liefdevol in haar vraagstelling. Regelmatig wist ze bij mij de spijker op de kop te slaan. Ik heb het hele traject als een mooi geschenk aan mezelf ervaren.

Aart

Ik heb de gesprekken met Ellen als zeer prettig ervaren en heb veel aan onze gesprekken gehad. Ellen heeft mij geleerd om in mijn rol als stiefmoeder vooral ook naar mijzelf te kijken, waardoor dingen op hun plek vielen. Ellen heeft mij duidelijke inzichten gegeven waardoor ik nu verder kan. Mocht het nodig zijn dan zal ik zeker weer naar Ellen teruggaan.

Ingrid

Ellen heeft mij geholpen om weer op het juiste loopbaanpad te komen. Fijn hoe zij elke keer weer de vinger op de zere plek wist te leggen en mij daardoor een spiegel voorhield. Wat ik dan zag, was soms confronterend en altijd verhelderend. Ellen is een warme persoon die met veel empathie een tijdje mijn gids is geweest. Fijn traject.

Arend

Waarom een coach traject ingaan als je privéleven op orde lijkt te zijn en het ondernemen mij goed af gaat. Overwinningen en successen zijn behaald. Toch voelde het van binnen niet goed. Was er ruimte voor verbetering en tijd om inzichten te verkrijgen. Ellen is helder, duidelijk en open in haar inzichten in jou als mens. Weet patronen, schaduwen en vaste gewoontes scherp te krijgen en jezelf lerende de juiste vragen te stellen in wat en waarom je iets doet. Regelmatig weet ze bij mij de kern te raken van de woorden die je voelt en uitspreekt. Een kostbaar moment van emotie en inzicht in de reis naar binnen in jezelf.

Martin

Al een tijdje had ik min of meer onderhuids het gevoel totaal niet in balans te zijn. Ellen heeft mij gecoacht en laten nadenken waar dat nodig was. Wat wil je, wat past bij je? Iedere keer weer wist zij de spijker op de kop te slaan om me weer een stap verder te helpen. Het traject heeft mij zo goed gedaan. Ellen is een fijn mens en kan je goed de spiegel voor houden!

Bernadette