Reviews

Ik ben heel blij dat ik een coaching traject bij Ellen heb gevolgd. Ellen is een ervaren, toegankelijke en empathische coach. Vanuit een warme en veilige omgeving weet ze door het stellen van de juiste vragen tot de kern van het probleem te komen. Samen met Ellen ben ik tot inzichten gekomen waarmee ik verder kan zowel in mijn werk als privé.

Esmee

Aandachtig, respectvol en warm, zo is Ellen. Verhelderende gesprekken gevoerd, inzichten gekregen en mij bewust geworden van wat mij steeds tegenhield. Vakkundige coach!

Harm-Jan

Zo’n sluimerend gevoel van onbehagen was voor mij de reden om een coachtraject in te gaan bij Ellen. Mijn leven verliep eigenlijk best crescendo maar er knaagde iets, een gevoel van onbehagen. In het traject bij Ellen was er ruimte om dit – zoals zij dit zelf noemt – te onderzoeken. Ellen is duidelijk, soms confronterend maar altijd liefdevol in haar vraagstelling. Regelmatig wist ze bij mij de spijker op de kop te slaan. Ik heb het hele traject als een mooi geschenk aan mezelf ervaren.

Aart

Fijn om weer helder te hebben welke richting mijn werk uit gaat. Met een scan heb ik meer inzicht gekregen in mijn drijfveren en dat maakte veel duidelijk. Soms is het echt zo eenvoudig, maar je moet het wel even zien. Ellen heeft mij in het coachtraject geholpen om mijn rol weer helder te krijgen. Fijne coach met een warme, empathische aanpak!

Lianne

Ik merkte dat mijn hoogsensitiviteit mij meer tot last was dan dat het mij diende. Ellen heeft mij doen inzien dat een hoge gevoeligheid een geschenk is mits je goed voor jezelf zorgt en de juiste tools en aanpak gebruikt om je te beschermen. Ze is een fijne coach met veel ervaring.

Nicole

Ellen heeft een werknemer van mij begeleid in een coachtraject. Naast dat ze deze medewerker coachte, hield ze ook een vinger aan de pols betreffende het functioneringstraject dat liep. Een no-nonsense coach die naast het coachtraject ook oog had voor de werkgeversbelangen zonder dat dit het traject of haar client schaadde. Professionele aanpak.

Alexander

Algemeen Directeur

Ellen is een sprankelende persoonlijkheid met een prettige energie.Met haar rustige aandacht geeft ze je alle ruimte je vragen te formuleren en gedachten te ordenen en zo je verhaal te vertellen.Zij stuurt bij waar dat nodig is, zodat je ook je eigen blinde vlekken kunt aanpakken. In korte tijd zag ik hierdoor waar ik zelf mee aan de slag kon.

Adinda

Ellen heeft mij geholpen om weer op het juiste loopbaanpad te komen. Fijn hoe zij elke keer weer de vinger op de zere plek wist te leggen en mij daardoor een spiegel voorhield. Wat ik dan zag, was soms confronterend en altijd verhelderend. Ellen is een warme persoon die met veel empathie een tijdje mijn gids is geweest. Fijn traject.

Arend

Ik heb de gesprekken met Ellen als zeer prettig ervaren en heb veel aan onze gesprekken gehad. Ellen heeft mij geleerd om in mijn rol als stiefmoeder vooral ook naar mijzelf te kijken, waardoor dingen op hun plek vielen. Ellen heeft mij duidelijke inzichten gegeven waardoor ik nu verder kan. Mocht het nodig zijn dan zal ik zeker weer naar Ellen teruggaan.

Ingrid

In september ben ik een coachtraject aangegaan bij Ellen. Ik kwam binnen met een werkvraag, maar het traject bevatte veel meer dan een antwoord op mijn vraag. Ellen heeft mij tijdens deze 4 maanden tijdens onze gesprekken handvatten gegeven om weer rust terug te krijgen en weer aandacht geven aan wat ik belangrijk vind. Tijdens het traject vraagt het dus ook zeker inzet, het heeft mij in ieder geval veel opgeleverd. Ook na dit traject kom ik nog zeker terug bij haar. Heel veel dank aan jou Ellen!”

Wianne

“Dieper kun je niet zinken” was het antwoord van de huisarts na een vastgelopen traject bij de psycholoog. “Zoek een goede coach!” Het is de beste beslissing van mijn leven geweest dat ik bij Ellen terecht ben gekomen. Iemand die aandacht heeft voor mijn verhaal, goed kan luisteren en meer sturing kan geven aan mijn hoge sensitiviteit. Ellen observeert, doorgrondt en houdt een spiegel voor. Met tools, adviezen en handreikingen heb ik ingezien dat het anders moet en sta ik weer bruisend in het leven. Ellen is een warme persoonlijkheid en werkt vanuit ervaring. Dat zijn de eigenschappen om door te kunnen dringen tot andere personen. De gesprekken met Ellen heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal zeker niet aarzelen, als ik het nodig heb, om haar opnieuw te benaderen.

Gerie

Al een tijdje had ik min of meer onderhuids het gevoel totaal niet in balans te zijn. Ellen heeft mij gecoacht en laten nadenken waar dat nodig was. Wat wil je, wat past bij je? Iedere keer weer wist zij de spijker op de kop te slaan om me weer een stap verder te helpen. Het traject heeft mij zo goed gedaan. Ellen is een fijn mens en kan je goed de spiegel voor houden!

Bernadette

Waarom een coach traject ingaan als je privéleven op orde lijkt te zijn en het ondernemen mij goed af gaat. Overwinningen en successen zijn behaald. Toch voelde het van binnen niet goed. Was er ruimte voor verbetering en tijd om inzichten te verkrijgen. Ellen is helder, duidelijk en open in haar inzichten in jou als mens. Weet patronen, schaduwen en vaste gewoontes scherp te krijgen en jezelf lerende de juiste vragen te stellen in wat en waarom je iets doet. Regelmatig weet ze bij mij de kern te raken van de woorden die je voelt en uitspreekt. Een kostbaar moment van emotie en inzicht in de reis naar binnen in jezelf.

Martin