Trainingen en workshops

Je bent leidinggevende en mag je team meenemen in nieuwe

ontwikkelingen in het bedrijf. En je merkt dat het lastig is om je

medewerkers mee te krijgen.

Hoe zit het eigenlijk met je overtuigingskracht? En hoe breng je al die nieuwe dingen op een heldere manier bij je medewerkers?

Bijvoorbeeld door een training persoonlijke presentatie. Communicatie doe je nl. met je hele lichaam. Optimaal gebruik maken van je stem, je lijf en je uitstraling, dat is wat ik je leer in deze training persoonlijke presentatie. En dat maakt verschil!

Dit is een van de trainingen die ik geef. Maar er zijn er meer. Onderstaand vind je een overzicht van de trainingen en workshops op het brede gebied van persoonlijke ontwikkeling die ik aanbied.

In zo’n training leer je op een praktische manier je vaardigheden te vergroten. Deze trainingen kunnen ook onderdeel uitmaken van een coachtraject. Alles wat nodig is om jou of je medewerker(s) te begeleiden naar de gewenste doel(en).

Mijn aanbod trainingen en workshops omvat onder andere:

  • Training persoonlijke presentatie: Vergroot je overtuigingskracht en leer effectief te communiceren met je hele lichaam.
  • Training coachend leidinggeven: Ontdek hoe je effectief coachend leiderschap kunt ontwikkelen en je team kunt inspireren.
  • Training persoonlijke kracht en persoonlijk leiderschap: Versterk je persoonlijke kracht en verbeter je leiderschapsvaardigheden.
  • Training stemexpressie: Leer de kracht van je stem als communicatie-instrument te benutten.
  • Workshop NLP: Ga aan de slag met je onbewuste en ontdek nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke groei.

 

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over een training of een coachtraject (of een combinatie)? Neem dan contact met mij op.